Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tisztakozmetikum garancia

Megbízunk Partnereinkben, ezért az általunk forgalmazott termékekre garanciát vállalunk!

Amennyiben nem elégedett a nálunk vásárolt termékkel, úgy azt a megrendeléstől számított 14 napon belül viszzaküldheti nekünk, és a teljes vételárat visszatérítjük Önnek az alábbi feltételek mellett:

  1. megrendeléstől számított 14 napon belül küldje meg részünkre a terméket (cím: 1083 Budapest, Tömő u. 32-38. V/48.). A kozmetikai termék legalább 70%-ának meg kell lennie a garancia érvényesítéséhez. A szállítási költség a Vásárlót terheli.
  2. Küldje el nekünk elektronikus úton a megrendelés dátumát és a rendeléshez használt e-mail címét, illetve a vásárolt termék megnevezését elektronikus úton az info@tisztakozmetikum.hu e-mail címre (vagy papír alapon a termékhez mellékelve postai úton), illetve bankszámlaszámát, ahová a termék költségét visszatéríthetjük. A termék vételárát a visszaküldött termék kézhezvételétől számítva 5 munkanapon belül átutaljuk a megadott banszámlaszámra.
  3. Kérjük, hogy segítse munkánkat azzal, hogy a fenti adatok mellett megírja, hogy mi volt a kifogása a termékkel szemben, hogy javíthassunk szolgáltatásunkon.

Bízunk benne, hogy elégedett lesz az általunk forgalmazott termékekkel!

Keresés