Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

A tisztakozmetikum.hu webáruház működése során az alábbi három alapelvet tartja szem előtt: 

Vevőközpontúság

Célunk, hogy értéket teremtsünk a Vásárlóink számára azáltal, hogy összegyűjtjük és eljuttatjuk számukra a kiváló minőségű - a benecos dekorkozmetikai márka kivételével - magyar készítésű natúr, illetve kézműves kozmetikumokat. A termékválaszték kiszélesítésével (diverzifikációjával) szeretnénk lehetővé tenni, hogy a tudatos vásárlók a hétköznapokban használt kemikáliákat minél több területen fel tudják váltani ún. tiszta kozmetikumokkal. A Felhasználóink kérdéseit és kéréseit szívesen fogadjuk, és igyekszünk a legrövidebb idő alatt válaszolni rájuk. Ügyfélszolgálatunk telefonon (+36 20 360 8922) és e-mailben (www.tisztakozmetikum.hu) is a vásárlók rendelkezésére áll mind a termékekkel, mind a szállítással kapcsolatos információk tekintetében is. Felhasználóink és Vásárlóink ismereteinek kiterjesztését szakértőkkel készített videókkal és blogbejegyzésekkel szeretnénk segíteni. 

 

Környezetvédelem

Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, melyet a natúr termékek forgalmazása már önmagában mutat, hiszen használatukkal csökken a környezetbe kerülő vegyszerek mennyisége. Ezenkívül a csomagok elkészítésénél odafigyelünk, hogy lehetőleg újrahasznosítható, illetve biológiailag lebomló csomagolóanyagokat használjunk fel. Emiatt biológiailag lebomló térkitöltő anyagot és papírból készült csomagolóanyagokat részesítünk előnyben. Kérjük, hogy együttműködésükkel segítsék a környezettudatosság elterjedését, és a csomagolóanyagokat, illetve a kiürült kozmetikum tégelyeket/flakonokat a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobják.

 

Hangsúly a magyar termékek forgalmazásán

Webáruházunk – a benecos dekorkozmetikai márka kivételével – kizárólag magyar gyártók termékeit forgalmazza. Célunk, hogy a magyar termékeket megismertessük és elérhetővé tegyük a tudatos vásárlóknak, ezzel a belföldi kereskedelmet erősítve. Úgy gondoljuk, hogy a magyar termékek használata azért is előnyös, mert a Felhasználók számára a magyar gyártók könnyebben elérhetőek, így visszajelezhetünk termékeikkel kapcsolatban, sőt, egyénre szabott fejlesztések is megvalósulhatnak. Ezenkívül a magyar gyártók termékeit akár a Vásárlók maguk is könnyebben ellenőrizhetik az összetevők tekintetében is a gyártók felkeresésével vagy a mi közreműködésünkkel.

 

Reméljük, hogy hasznát veszi szolgáltatásainknak és az általunk forgalmazott termékeknek. Forduljanak hozzánk bizalommal, tudásunk legjavával szeretnénk Önöket szolgálni!

                                                                                     

Üdvözlettel,

                            

                            Kárdási Zsófia

                a tisztakozmetikum.hu vezetője;
               Okleveles vegyészmérnök (MSc);
                     Környezetmérnök (BSc);
                       Gépészmérnök (BSc);
                     Okleveles gyógymasszőr.

Keresés